Neem ook een kijkje in onze nieuwe webshop usociaal.nl.Met producten waar iedereen blij van wordt!!

Welkom op de informatiepagina over de Utrechtse Werk Academie.

De Utrechtse Werk Academie biedt deelnemers een breed programma van zes tot acht weken waarin zij onder andere kennis kunnen maken met verschillende soorten werk. Deelnemers kunnen in de praktijk ontdekken wat zij leuk vinden, wat zij goed kunnen en wat zij misschien nog zouden willen leren om een volgende stap te kunnen zetten richting betaald werk, een opleiding of een ander vervolg.

Het programma van de Utrechtse Werk Academie wordt uitgevoerd op drie locaties in Utrecht. We starten in januari 2024 bij FC Utrecht en bij UW op de locatie Niels Bohrweg (Lage Weide), met een derde locatie worden nog afspraken gemaakt. Bij UW is ook het werkcafé, een plek waar trainingen en workshops gevolgd kunnen worden, en waar werkgevers presentaties geven voor kandidaten.

In de Utrechtse Werk Academie werken we samen met veel Utrechtse – sociale – ondernemers en opleiders van onder andere de Utrechtse Inclusie Coalitie. Daardoor vinden we voor iedereen een passende (leer)werkplek of een ander vervolg.

Aanmelden voor de Utrechtse Werk Academie

Werk jij bij de gemeente Utrecht en wil jij een inwoner die jij begeleidt aanmelden voor de Utrechtse Werk Academie? Ga dan naar deze aanmeldpagina en kies het online aanmeldformulier voor de Utrechtse Werk Academie.