Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Welkom op de informatiepagina over de Utrechtse Werk Academie.

De Utrechtse Werk Academie biedt deelnemers een breed programma van maximaal acht weken waarin zij onder andere kennis kunnen maken met verschillende soorten werk. Deelnemers kunnen in de praktijk ontdekken wat zij leuk vinden, wat zij goed kunnen en wat zij misschien nog zouden willen leren om een volgende stap te kunnen zetten richting betaald werk, een opleiding of een ander vervolg.

Het programma van de Utrechtse Werk Academie wordt uitgevoerd op een aantal locaties in Utrecht. Bij UW is ook het werkcafé, een plek waar trainingen en workshops gevolgd kunnen worden, en waar werkgevers presentaties geven voor kandidaten.

In de Utrechtse Werk Academie werken we samen met veel Utrechtse – sociale – ondernemers en opleiders van onder andere de Utrechtse Inclusie Coalitie. Daardoor vinden we voor iedereen een passende (leer)werkplek of een ander vervolg.

Aanmelden voor de Utrechtse Werk Academie

Werk jij bij de gemeente Utrecht en wil jij een inwoner die jij begeleidt aanmelden voor de Utrechtse Werk Academie? Ga dan naar deze aanmeldpagina en kies het online aanmeldformulier voor de Utrechtse Werk Academie.