Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Blij met behalen rijbewijs voor rijden met aanhanger via UW

Denny heeft via UW zijn rijbewijs gehaald voor het rijden met een aanhanger. “Ik ben nu de tweede vaste chauffeur van UW op de locatie Lage Weide”, vertelt Denny trots. “Ik ben inzetbaar voor allerlei ritten met de aanhanger, bijvoorbeeld voor het afleveren van producten bij klanten.” Daarnaast is hij heftruckchauffeur en werkt hij ook regelmatig mee in de montage. “Ik ben heel flexibel”, aldus Denny. Denny’s rijbewijs is het eerste resultaat van een speciaal project.

Diverse bedrijfsonderdelen van UW hebben behoefte aan chauffeurs. Samen met Veronica Verkeersschool bekijken we hoe een aantal UW-medewerkers op een laagdrempelige manier rijvaardigheidsbewijzen kunnen halen. Het gaat daarbij om verschillende soorten rijbewijzen, zoals voor het rijden met een tractor, met een aanhangwagen en het gewone B-rijbewijs. Denny is als eerste UW’er geslaagd.

Denny: “We zijn met een groepje op een zaterdagochtend begonnen met proefrijden op het terrein van UW Groen. Veronica Verkeersschool was er bij en zag het wel zitten met mij. Ik heb lessen met de aanhanger gehad bij Veronica. Voor het examen ben ik direct geslaagd. Ik ben er blij mee!” En UW is blij met extra handen aan het stuur. Gefeliciteerd Denny!

(Foto Norbert Waalboer Fotografie)