Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Het dak eraf tijdens de FUIF; bekijk het filmpje van RTV Utrecht

Op 20 juni is het festival de FUIF gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht. Er was van alles te doen en te beleven voor cliënten en medewerkers van Utrechtse organisaties die samenwerken in de ADSU (Aan de Slag in Utrecht). Het dak ging eraf tijdens optredens van onder andere Frans Duijts, de band Maatvol en de Tante Joke Karaoke Band. Nienke en René van UW Flora verzorgden een workshop bloemcorsages maken.

In andere ruimtes konden bezoekers genieten van een massage, silent disco, nagelbehandeling, haarknipbeurt, sport en spel, een optreden van het Stut Theater in samenwerking met Straatnieuws, en nog veel meer. Medewerkers van UW Flora verzorgden een workshop bloemcorsage maken. Henriëtte Noë was een van de UW-medewerkers die erbij waren: “Ik heb enorm genoten van de FUIF.”

Veel blije mensen

Vorig jaar won samenwerkingsverband ADSU de actie ‘Win de Jaarbeurs voor één dag’, een initiatief van de Jaarbeurs en RTV Utrecht. Het resultaat van een maandenlange voorbereiding en de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren is een geweldig feest met heel veel blije mensen. “Het is gelukt om er echt een FUIF van te maken van, voor en door cliënten en zorgprofessionals. Dit is waar ADSU voor staat. Werk is de beste zorg. Mooi om te zien!” aldus Theo den Hertog, voorzitter van de ADSU.

Nienke en René van UW Flora verzorgden een workshop bloemcorsages maken. Ook hebben zij de boeketten gemaakt voor organisatoren van de FUIF.