Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

PostNL en UW werken 10 jaar samen in het bezorgen van post en verlengen samenwerking

In januari 2022 werken UW en PostNL precies 10 jaar samen in de postbezorging. Dit bevalt beide partijen zo goed dat we in een nieuwe overeenkomst hebben afgesproken om de samenwerking met minimaal vijf jaar te verlengen en waar mogelijk uit te breiden.

Een team van in totaal 25 UW-medewerkers bezorgt vijf dagen per week de post voor PostNL in Houten (30 wijken, ongeveer de helft van de gemeente), Schalkwijk (2 wijken) en Vleuten (8 wijken).

De nieuwe overeenkomst is op 18 januari, in aanwezigheid van de UW-postbezorgers, ondertekend in De Grund, de thuisbasis van de UW’ers in Houten. Namens UW tekende directeur Gertjan Stoker de overeenkomst, Sipke Spoelstra (directeur operations) heeft namens PostNL getekend. Sipke Spoelstra kon niet aanwezig zijn, maar vertelde in een kort filmpje heel blij te zijn met de 10-jarige samenwerking. Ook zei hij dat het SW-bedrijf hem aan het hart gaat en dat PostNL verder wil investeren en de samenwerking wil laten uitgroeien. UW-directeur Gertjan Stoker roemde de goede samenwerking en noemde het een “unieke situatie”. (Tekst loopt door onder de foto.)

Filmpje van burgemeester Houten

Ook Houtens burgemeester Gilbert Isabella verraste de UW’ers met een speciaal voor hen opgenomen filmpje, waarin hij UW, PostNL én Houten feliciteert met het verlengen van de samenwerking. De burgemeester – die UW goed kent – had mooie woorden voor de UW’ers: “Ik vind jullie een mooi bedrijf, met voortreffelijke, enthousiaste medewerkers. Ik blijf jullie heel graag zien in de straten van Houten.”

“Petje af!”

Er waren nog meer lovende woorden voor de UW-medewerkers. Sipke Plat, projectmanager PostNL, was bij de ondertekening aanwezig en zei onder meer: “Namens PostNL kan ik zeggen dat we hartstikke blij zijn met jullie. Wat er nu staat is echt geweldig. Petje af!” Sipke Plat en Jan-Jaap Satter (commercieel manager PostNL) ontvingen een mooi boeket van UW Flora als blijk van waardering voor hun vertrouwen in UW. (Tekst loopt door onder de foto.)

Van links naar rechts op de foto: Peter Hagenaar (bedrijfsleider UW Diensten), Sipke Plat (projectmanager PostNL), Jan-Jaap Satter (commercieel manager PostNL) en Bianca Koning (werkleider UW Post).

Op zoek naar versterking UW-team postbezorgers

PostNL en UW willen de samenwerking graag uitbreiden. Daarom is UW op zoek naar versterking van het postbezorgteam. Om een indruk te geven van het werk hebben we een kort filmpje gemaakt. In het filmpje wordt Annemoon gevolgd in haar werk als postbezorger en vertelt zij enthousiast over haar werk.

Gertjan Stoker en Sipke Plat

Een deel van het team dat post bezorgt in Houten.

(Foto’s Norbert Waalboer Fotografie)