Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Sociaal jaarverslag UW 2020

Het jaar 2020 is ingekleurd door de coronacrisis. In ons sociaal jaarverslag 2020 kijken we met trots terug op de veerkracht en inzet van onze medewerkers, het vertrouwen en de waardering van onze klanten en de betrokkenheid van de gemeente Utrecht en onze vele samenwerkingspartners. Hierdoor konden we het jaar met een positief resultaat afsluiten.

Na de start van de eerste lockdown half maart 2020 hebben we direct alle werkplekken in onze leerwerkbedrijven en onze werkmethodes aangepast. Daardoor konden we onze kerntaak blijven uitvoeren: het veilig bieden van passend werk aan onze medewerkers en daarmee structuur, waardering en een inkomen.

Waardering van onze klanten

Onze klanten en opdrachtgevers waardeerden het zeer dat ze konden blijven rekenen op UW en de UW’ers. Veel UW-medewerkers werken in cruciale sectoren zoals schoonmaak, postbezorging, logistiek, onderhoud buitenruimte en de voedselketen. Ook de leerwerktrajecten konden doorgaan.

Positief resultaat

We hebben het jaar 2020 kunnen afsluiten met een positief financieel resultaat. Als grootste winst zien we de goede samenwerking met en betrokkenheid van onze medewerkers, kandidaten, klanten, gemeente Utrecht en onze vele andere partners.

Lees meer over dit bijzondere jaar in het Sociaal jaarverslag UW 2020 (pdf).