Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Vijf nieuwe collega’s bij UW Montage

Begin dit jaar hebben wij vijf nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij ons bedrijfsonderdeel Montage. Zij waren voorheen werkzaam bij DURF Bikes in De Meern. DURF Bikes assembleerde onder andere complete elektrisch bakfietsen voor Dolly Bikes. Helaas is DURF Bikes eind vorig jaar failliet gegaan. UW heeft de medewerkers een aanbod gedaan om bij ons in dienst te komen. De meesten zijn hiermee akkoord gegaan.

“We werkten al een tijd samen met DURF Bikes en met Dolly Cargo Bikes, we kenden elkaar dus al”, vertelt Arjan Vos, bedrijfsleider UW Productie. “We assembleren zelf ook fietsen voor onder andere Beixo en Fietsenwinkel.nl . We hebben werk genoeg voor nieuwe medewerkers, zeker omdat we nu ook de elektrische bakfietsen voor Dolly Bikes doen.”

Eigen werkruimte

De curator heeft UW gewezen op de veilingsite waar het werkmateriaal van DURF Bikes te koop werd aangeboden. UW heeft een bod uitgebracht en het werkmateriaal voor een redelijke prijs kunnen kopen. “Voor de medewerkers is het fijn dat we een groot deel van de boedel van DURF Bikes hebben kunnen kopen”, aldus Arjan. “Daardoor kunnen ze blijven werken met hun eigen vertrouwde gereedschap en werktafels. Ze hebben een eigen werkruimte in ons pand. Over het assembleren van de bakfietsen hoeven we ze niets te leren, daar weten zij alles van.”

De werkruimte van de nieuwe collega’s bij UW is onlangs helemaal ingericht voor hun werkzaamheden en daar is deze foto gemaakt. Wij zijn blij met onze nieuwe collega’s Alwin, Saksit, Rianne, Sleman en – niet op de foto – Gosin!

(Foto’s Norbert Waalboer)