Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Groen: aanleg & onderhoud

UW Groen verricht onderhoud aan bijvoorbeeld plantsoenen, begraafplaatsen, parken en natuurgebieden, inclusief het verwijderen van zwerfvuil en het legen van afvalbakken.

We hebben altijd plek voor nieuwe medewerkers. Mensen kunnen het werk in de praktijk leren bij UW, ervaring is niet nodig.

Daarnaast biedt UW Groen creatieve ideeën en oplossingen voor het inrichten van groene buitenruimten. Dat doen we al vele jaren. We leggen tuinen en groenstroken aan, en zorgen voor buitenbeplanting.

Met ruim 130 medewerkers en een professioneel machinepark, zijn we in staat om ook grote projecten uit te voeren. Zo legt UW Groen plantsoenen aan en zorgen we voor buitenmeubilair, speelplaatsen, waterpartijen en straatwerk. Ook voor secuur hovenierswerk ben je bij UW Groen aan het goede adres.

Alle projecten voeren we uit in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Vooraf maken we duidelijke afspraken over werkzaamheden, planning, frequentie, oplevering, budget en kosten.

Groen: onze diensten

  • Onkruidbestrijding (milieuvriendelijk / mechanisch)
  • Snoeien/knotten
  • Schoffelen
  • Maaien van gazons, bermen en velden
  • Zwerfvuil verwijderen, legen van afvalbakken, ook langs (snel-)wegen, stranden en op recreatieterreinen
  • Opruimwerk, vegen
  • Planten van bomen, heesters en vaste planten.
  • Plaatsen, herstellen, schilderen van objecten als banken en buitentafels.
  • Renoveren en demonteren van speeltoestellen.

Opdrachtgevers
UW Groen werkt voor bedrijven en instellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, natuurorganisaties en waterschappen in Midden-Nederland.

Kwaliteit, veiligheid en milieu
UW Groen is VCA**-gecertificeerd (veiligheid, gezondheid en milieu).

UW Groen is gecertificeerd volgens de norm ISO 9001:2015 en in het bezit van het kwaliteitskeurmerk Groenkeur.

UW Groen is lid van de VHG, de branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners.

Werken en leren bij UW Groen
Mensen die graag in het groen aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij UW, ervaring is niet nodig. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze medewerkers. Met werkervaring en certificaten kunnen mensen een volgende stap zetten in het werken in het groen.