Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Baan als lasser bij Lamotec na leerwerktraject bij UW

Kibrom Zeru is op 31 augustus begonnen als lasser bij machinebouwer en lasbedrijf Lamotec in Culemborg. Daarvoor heeft Kibrom bijna twee jaar gewerkt bij UW Metaal. Tijdens zijn dienstverband bij UW heeft hij de diploma’s MAG-lassen 1 en 2, VCA (veilig werken) en basisvaardigheden metaal behaald.

Gedurende die twee jaar heeft Kibrom meegewerkt op de metaalafdeling, waardoor hij werkervaring heeft opgedaan met diverse technieken. Wij zijn trots op Kibrom en heel blij voor hem dat het is gelukt! We zijn ook blij met de goede samenwerking met Lamotec, die tot dit resultaat heeft geleid.

Hulp bij zoeken naar een baan

UW Metaal biedt al een aantal jaren een succesvol leerwerktraject aan mensen die aan de slag willen als lasser in de metaalsector. Kandidaten komen in dienst van UW, werken mee op de metaalafdeling en worden tegelijkertijd opgeleid voor hun vakdiploma’s. UW helpt ze vervolgens bij het zoeken naar een baan bij een werkgever in de metaal.

Meer weten over ons leerwerktraject metaal? Neem dan contact op met Adrie van Kleef, consulent techniek bij UW, via 030-2391500 of a.kleef@uw.nl. Adrie staat links van Kibrom op de foto, rechts staat Henk van de Lagemaat, eigenaar van Lamotec.

Foto: Norbert Waalboer Fotografie