Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Belangstelling voor werken in de techniek? Kom op 10 juni naar de Techniek Doe Dag bij UW

Op zaterdag 10 juni 2023 is er weer een Techniek Doe Dag op de UW-locatie Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Meer dan 35 regionale werkgevers doen er hun best om bezoekers enthousiast te maken voor werken in de techniek. Er is van alles te doen en te beleven!

Je kunt zelf aan de slag met diverse doe-activiteiten. Zo kun je op een leuke en praktische manier kennismaken met het werk van bijvoorbeeld een zonnepanelenmonteur, fietstechnicus, lasser en timmerman. Ook kun je informatie krijgen over opleidingen en omscholingsmogelijkheden.

Iedereen die belangstelling heeft voor een baan in de techniek is van harte welkom op 10 juni tussen 10.00 en 15.00 uur. Werkervaring en opleiding zijn niet belangrijk. Kijk op www.techniek-doe-dag.nl en meld je aan.

De Techniek Doe Dag is een samenwerking tussen WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en regio Amersfoort, UWV, gemeente Utrecht, UW, Leerwerkloket Utrecht en Regio Amersfoort, Servicepunt Techniek en diverse bedrijven en sectororganisaties.

Bekijk hieronder de video die is gemaakt tijdens de Techniek Doe Dag die in 2019 plaatsvond bij UW.