18 april is het secretaressedagverras jouw collega met een mooi geschenk of boeket van usociaal.nl

Nieuws

Film ‘Werken en leren bij UW Groen’

UW Groen is op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die graag in het groen aan de slag willen, kunnen het werk in de praktijk leren bij ons. We besteden veel aandacht aan praktijkgerichte trainingen en cursussen voor onze mensen.

Groen-medewerker Bryan vertelt in de korte film ‘Werken en leren bij UW Groen’ dat hij diverse cursussen heeft afgerond. “En er is goede begeleiding bij UW”, aldus Bryan. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij UW.

Werken bij UW Groen is zeer afwisselend: hagen scheren, onkruid bestrijden, snoeien, aanplanten, maaien, blad ruimen, zwerfvuil verwijderen, enzovoort. Met werkervaring en certificaten kunnen mensen een volgende stap zetten in het werken in het groen.

Veel plezier in het werk

De werksfeer is goed bij UW: “Als je met elkaar veel plezier hebt in het werk, dan werk je ook het prettigst”, zegt voorman Hennie in de film. Hennie is er trots op dat hij mensen het groene vak kan bijbrengen.

We verwelkomen ook graag nieuwe collega’s die een rijbewijs hebben. Er zijn ook mogelijkheden om het rijbewijs te behalen bij UW.

Uiteraard houden we ons op het werk en in pauzes aan alle veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Meer weten over werken bij UW Groen? Stuur een e-mail naar werken@uw.nl of kijk op www.uw.nl/vacatures.