Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Gemeente Utrecht en UW sluiten nieuw, zesjarig contract over schoonmaak, bloemen en planten

UW en de gemeente Utrecht hebben een nieuw, zesjarig contract afgesloten voor het schoonmaken van de gemeentepanden, het leveren van bloemwerk en het leveren en onderhouden van binnenplanten. Dit mooie begin van het nieuwe jaar is met gebak gevierd met de UW-medewerkers in het Stadskantoor.

Martin Fleer, clustermanager huisvesting van de gemeente, sprak zijn grote waardering uit voor de UW-medewerkers: “Jullie doen je werk op een heel plezierige en deskundige manier. Fijn dat we jullie blijven zien de komende jaren.” En over de totstandkoming van het nieuwe contract: “We hebben het contract vorig jaar op een constructieve manier samen voorbereid. Door de jarenlange samenwerking is er bij beide partijen een groot vertrouwen in elkaar.” Peter Hagenaar, manager UW Diensten, sloot zich hierbij aan: “We hebben ontzettend fijn samengewerkt en veel gespard om tot dit contract te komen. Ik ben blij met de uitkomst.”

Ook UW-directeur Gertjan Stoker sprak zijn waardering uit voor de medewerkers: “De gemeente is buitengewoon tevreden over jullie en over onze dienstverlening. Fijn dat jullie in ieder geval zes jaar door kunnen gaan met jullie goede werk. Hartelijk dank voor jullie inzet!”

Aandacht voor duurzaamheid

In het nieuwe contract zijn afspraken gemaakt om samen duurzamer te gaan werken. Bijvoorbeeld door te experimenteren met zijden bloemen, het leveren van plantenbakken van gerecyclede materialen, de inzet van elektrisch vervoer en het gebruik van biologisch afbreekbare materialen. “Zo zetten we ons samen elke dag in om Utrecht weer een beetje beter te maken”, aldus Gertjan.

Gloednieuwe webshop UW

Een primeur: sinds 1 januari bestelt de gemeente bloemwerk in de gloednieuwe webshop van UW. Het gehele met de gemeente afgesproken assortiment is met een paar klikken te bestellen. Deze webshop is speciaal ingericht voor de gemeente Utrecht. Vergelijkbare webshops gaan we ook aanbieden aan andere klanten die bloemwerk afnemen van UW.

Martin Fleer, Chayenne Verheul, Inge Welmers en Yvonne de Groot: dank voor jullie vertrouwen in UW en de UW-medewerkers!

En bovenal dank aan al onze medewerkers. Door jullie dagelijkse inzet en de kwaliteit van jullie werk kunnen we deze mooie samenwerking met de gemeente Utrecht voortzetten.

(Foto’s Norbert Waalboer Fotografie)