18 april is het secretaressedagverras jouw collega met een mooi geschenk of boeket van usociaal.nl

Nieuws

Geslaagd voor het diploma Bedieningsassistent bij UW Catering

“Luuk toonde zich een perfecte gastheer”

Luuk werkt bij UW Catering en is onlangs geslaagd voor het SVH-diploma Bedieningsassistent. Het examen voor dit branche-erkende diploma bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het poleren van onder andere glazen en bestek, en het onderhouden en schoonhouden van de ruimtes waar gasten worden ontvangen. Je houden aan de hygiëneregels is een heel belangrijk onderdeel van de opleiding en het examen.

Tijdens zijn examen bediende Luuk een groep gasten. De gasten waren afkomstig van de SER (Sociaal Economische Raad) en waren bij de Hofclub op onze locatie voor een bijeenkomst met als toepasselijk thema ‘De basis van de arbeidsmarkt’. Luuk serveerde de lunch, gaf een uitleg bij de gerechten en de bijpassende wijn, en ruimde af.

“Luuk toonde zich een perfecte gastheer”, aldus Esmeralda Righart, ontwikkelcoach bij UW Catering en bevoegd leermeester en examinator. “Luuk is daarom geslaagd met de hoogste scores die behaald kunnen worden.” Zijn diploma Bedieningsassistent is aangevraagd bij SVH en wordt later uitgereikt aan Luuk.