Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Gezellige kerst met kerstbomen en kerstarrangementen van UW Flora

Het team van UW Flora helpt bedrijven en instellingen graag om het jaar op een sfeervolle en inclusieve wijze af te sluiten.

Wat is kerst zonder kerstboom? Wij leveren Nordmann kerstbomen in diverse maten. Wij kunnen ook de versiering van de bomen verzorgen. En in de eerste week van januari komen wij de bomen weer ophalen.

Onze kerstarrangementen kun je bestellen in onze webshop www.usociaal.nl.

Houd er rekening mee dat 13 oktober 2023 de uiterste besteldatum is voor de kerstbomen. Bestellingen voor bomen kunnen doorgegeven worden met het bestelformulier kerstbomen.

Kerstarrangementen

Wij maken ook diverse soorten eigentijdse kerstarrangementen. Een mooi stuk op de balie, een groot arrangement bij de entree, kleinere stukken op kantoor: met een aantal goedgekozen arrangementen brengen wij bedrijven en instellingen in kerstsfeer. Je kunt onze kerstarrangementen bestellen in onze webshop www.usociaal.nl.

Meer informatie

Lees en bekijk meer in de mailing over onze kerstbomen en -arrangementen die we eind september hebben verzonden naar klanten van UW Flora. Neem gerust contact op om te overleggen over wat er mogelijk is.