Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

“Ik ben speciaal naar UW gekomen om hen te bedanken”

Yordanos kwam half maart bij UW binnenlopen met bloemen en een traktatie. Hiermee wilde zij accountmanager Marijn Gelderloos en consulent Ahmed Haireche bedanken voor hun hulp bij het vinden van een baan. “Hun inzet voor mij en hun vertrouwen in mij heeft mij echt geraakt”, aldus Yordanos. Marijn en Ahmed hebben Yordanos geholpen bij het vinden van haar baan als hostess bij ABN AMRO Bank.

“Twee jaar geleden ongeveer kwam ik via de gemeente bij UW”, vertelt Yordanos. “Ik had lang niet gewerkt en wilde echt iets gaan doen. ‘UW kan met jou bekijken wat je kunt gaan doen’, zei mijn contactpersoon bij de gemeente. ‘Daar krijg je de aandacht die jij nodig hebt.’ Bij UW heb ik eerst gesprekken gevoerd met Ahmed. Via Ahmed heb ik ook tijdelijk gewerkt bij een uitgeverij om werkervaring op te doen en te laten zien wat ik kan.” (Tekst loopt door onder de foto.)

“Later werd ik aan Marijn gekoppeld voor vacatures. ‘Wij gaan jou helpen hoor’, zei Marijn tegen mij. Dat gaf mij een boost en vertrouwen. Marijn stuurde mij vacatures die bij mij pasten. Het heeft best even geduurd, maar het is gelukt! Het gaf mij een heel goed gevoel dat zij zich inzetten voor mij en vertrouwen hebben in mij, dat heeft mij echt geraakt. Daarom ben ik speciaal naar UW gekomen om hen te bedanken.”

Yordanos start in april via Embrace Hospitality Services (een zusterbedrijf van Facilicom) bij een nieuwe vestiging van ABN AMRO Bank in het stationsgebied van Utrecht. Yordanos: “Ik ga er werken als hostess. Ik ontvang gasten, schenk een kopje koffie in als mensen moeten wachten, ik heb er heel veel zin in!”

Ontroerd

“We waren alle drie ontroerd toe we elkaar weer zagen”, aldus Marijn Gelderloos. “Daar doen we het voor, voor deze blijdschap. Hartelijk gefeliciteerd, Yordanos!”