Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Klant: “UW levert uitstekende kwaliteit met stalen kasten”

UW Metaal heeft twee stalen wandmeubels met houten planken gemaakt voor Eva Reinaldo. Eva had zelf het ontwerp voor de meubels gemaakt. Ze is laaiend enthousiast over het resultaat en de service: “Onze welgemeende complimenten!” Wilt u ook stalen kasten laten maken door ons? Neem contact op met ons!

Eva Reinaldo was met veel plezier bereid om haar ervaringen met UW te delen.

“In februari 2019 hebben wij contact met Pierre Mooy van UW gezocht met de vraag of UW ons kon helpen met het vervaardigen van twee – door mijzelf ontworpen – stalen kasten. Zelf werk ik voor de Dienst Justitiële Inrichtingen en het leveren van een maatschappelijke bijdrage vind ik van groot belang.” 

“Tijdens het eerste gesprek werd ik hartelijk ontvangen en waren er zelfs een aantal proefstukken beschikbaar waarmee de verschillende ‘lasmogelijkheden’ konden worden getoond. Ook werd er goed meegedacht over andere details zoals de verschillende opties voor plankdragers. Op basis van het gesprek en de verschillende proefstukjes hebben wij de juiste keuzes voor onze stalen kasten kunnen maken.”

“Enkele weken later ontvingen wij het bericht dat onze kasten klaar waren: we konden ze komen halen. Toen wij de kasten even later kwamen ophalen viel onze mond open van verbazing. Wat een uitstekende kwaliteit heeft UW met deze stalen kasten geleverd! Ongelooflijk!”

De twee wandmeubels bij Eva thuis.

“Al met al zijn wij zeer positief verrast door UW: zowel de geleverde kwaliteit als de service zijn aanzienlijk beter dan bij menig commercieel bedrijf. De medewerkers van de buitendienst van UW mogen een voorbeeld zijn voor vele bedrijven (zowel commercieel als niet-commercieel) op het gebied van correctheid, servicegerichte instelling, begeleiding gedurende het proces en communicatie met de klant.”

“Wij willen UW heel hartelijk bedanken. Indien wij in de toekomst weer op zoek zijn naar lassers, dan zullen wij absoluut weer bij jullie aankloppen. Onze welgemeende complimenten!”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten maken van stalen wandmeubels? Neemt u dan contact op met Anneke van Roemburg via a.roemburg@uw.nl of telefoonnummer 030-2391500.

Het stalen frame is afgewerkt met een mat zwarte coating met korrel.