Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Kwaliteit schoonmaakwerk voor gemeente Utrecht weer goedgekeurd: “Complimenten voor allen!”

Medewerkers van UW Schoonmaak maken al vele jaren panden van de gemeente Utrecht schoon, onder andere het Stadskantoor en de wijkbureaus. Vier keer per jaar wordt de kwaliteit van het schoonmaakwerk onaangekondigd gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. “Half augustus was het weer zover”, vertelt werkleider Schoonmaak Yvonne van Alfen. “Alles is weer goedgekeurd!” Kandidaten voor leerwerkplekken bij UW Schoonmaak zijn welkom.

Yvonne: “Ik ben trots op onze medewerkers en werkleiders dat het hen in vakantietijd en met de coronaregels toch maar weer is gelukt om de kwaliteit van het werk hoog te houden. Veel van onze medewerkers zijn ingewerkt op meerdere werklocaties en zij zijn daardoor bij elke klant bekend. Dit werkt prima, zeker ook in vakantieperiodes: collega’s kunnen elkaar vervangen en de kwaliteit van het werk blijft goed. Fijn om te zien dat iedereen heel erg zijn best heeft gedaan op de vaste en de vervangende werklocatie. Mijn complimenten aan allen!”

Werken en leren bij UW Schoonmaak

Op de foto hieronder is Melvin aan het werk in het Stadkantoor. In het filmpje Werken en leren bij UW Schoonmaak vertelt hij over zijn werk.

Heb jij belangstelling voor werken bij UW Schoonmaak? Of ken je iemand die belangstelling heeft? Stuur een e-mail naar werken@uw.nl. Wij nemen snel contact met je op.