Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Leerwerkbedrijf Logistiek helpt werkgevers aan geschikt personeel en werkzoekenden aan baan

Nieuw op bedrijventerrein Lage Weide: een leerwerkbedrijf Logistiek. Het leerwerkbedrijf helpt werkgevers aan passende medewerkers en helpt werkzoekenden aan een baan in de logistiek. We hebben nog plek voor kandidaten en bedrijven die mee willen doen.

Het nieuwe leerwerkbedrijf is een mooie samenwerking tussen werkgevers en Parkmanagement Lage Weide, gemeente Utrecht, ROC Midden Nederland, StimulanS en UW.

We helpen werkgevers aan passende medewerkers en werkzoekenden aan een baan in de logistiek. Werkzoekenden die geen regulier beroeps-/praktijkonderwijs hebben gevolgd en gemotiveerd zijn voor werken in de logistiek zijn welkom om deel te nemen.

Mbo-praktijkverklaringen

Kandidaten starten met werken en leren bij UW of StimulanS. Daarna vervolgen ze hun traject bij een deelnemende werkgever. ROC Midden Nederland geeft mbo-praktijkverklaringen af voor tijdens het leerwerktraject verworven vaardigheden.

Folder

In deze folder staat meer informatie voor bedrijven die behoefte hebben aan geschikte medewerkers en mee willen doen met dit unieke initiatief.

Foto: Norbert Waalboer Fotografie