Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Medewerkers die 45 jaar of langer in dienst zijn in het zonnetje gezet

Voor het eerst sinds 2019 hebben we weer samen de jubilea kunnen vieren van medewerkers die 45 jaar – of langer inmiddels – in dienst zijn van UW. Op 3 april was het zover. In aanwezigheid van Utrechts wethouder Linda Voortman zijn onze ‘45+ jubilarissen’ in het zonnetje gezet.

“De jubilarissen geven samen gezicht aan meer dan 750 jaar UW-ervaring, dat is toch wel heel bijzonder”, zei UW-directeur Gertjan Stoker in zijn toespraak.

Wethouder Linda Voortman sprak haar bewondering uit voor de trouwe inzet van alle jubilarissen. “Ik vind het een eer om hier te zijn en jullie te kunnen feliciteren”, zei ze. “Jullie doen belangrijk werk en het werk is ook voor jullie belangrijk. Hartelijk dank voor alles wat jullie voor UW hebben gedaan.”

De jubilarissen ontvingen een mooi boeket bloemen (gemaakt door onze collega’s van UW Flora), een oorkonde en een speciaal beeldje gemaakt door Abdul van UW Metaal. Onze cateringcollega’s zorgden voor koffie met iets lekkers en een lekkere lunch voor de jubilarissen en hun gasten.

Hartelijk gefeliciteerd Frans, Ronald, Cees, Paula, Gerrit, Pieter, Loek, Yvonne, Gerrit, Dirk Jan, John, Frans, Peter (50 jaar in dienst!), Suzanna, Dirk Jan, Henk en – helaas niet aanwezig – Jan, Sylvia en Ruud. Veel dank en petje af voor jullie jarenlange trouwe inzet en collegialiteit!

Metaal-collega Abdul heeft de speciale beeldjes gemaakt.

(Foto’s Norbert Waalboer Fotografie)