Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Mooie traditie: UW’ers brengen Stadskantoor Utrecht in kerstsfeer

En hij stáát, de 7 meter hoge kerstboom in het Utrechtse Stadskantoor. Een groep UW’ers heeft op zaterdag 4 december het Stadskantoor van Utrecht in kerstsfeer gebracht. Naast de grote kerstboom op het binnenplein zijn er meerdere kleine bomen en kerststukken geplaatst in het Stadskantoor. Alle bomen zijn versierd door onze medewerkers.

Mooie traditie

Het in kerstsfeer brengen van het Stadskantoor is inmiddels een mooie traditie geworden: het gebeurt al jaren door medewerkers van UW Flora en van andere UW-onderdelen, die met veel plezier samen op hun vrije zaterdag de handen uit de mouwen komen steken. “Heel gezellig om samen die kerstversiering te doen”, aldus consulent Diana. (Tekst loopt door onder de foto; klik op de foto voor een groter beeld.)

Na het sinterklaasweekend plaatsen medewerkers van UW Flora ook kerstbomen op andere locaties van de gemeente Utrecht, zoals de wijkbureaus. Ook vele andere klanten van UW Flora worden in kerstsfeer gebracht. Een drukke en mooie periode in het jaar!

Wil je meer weten over de kerststukken en kerstbomen van UW Flora, neem dan contact op met Margret Wessels via m.wessels@uw.nl.

(Foto’s Norbert Waalboer Fotografie)