Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Ontdek onze webshop www.usociaal.nl, de nieuwste trots van UW

We zijn ontzettend blij om onze nieuwste trots te kunnen delen: onze gloednieuwe webshop usociaal.nl. In de webshop kan iedereen heel eenvoudig een prachtig bloemetje van UW Flora kopen en laten bezorgen. En dat is niet alles!

Gebonden door talent💛

Onze bloemen zijn niet zomaar bloemen. Ze zijn met liefde en zorg samengebonden door onze getalenteerde collega’s van UW Flora. Elke dag stellen zij prachtige boeketten samen. En het mooiste is dat wanneer je een boeket bij ons bestelt, je ook bijdraagt aan hun ontwikkeling en groei.

Een bloeiende samenwerking🌷

De gemeente Utrecht en een aantal andere Utrechtse organisaties bestellen al jaren bloemen bij UW. Samen hebben we talloze boeketten bezorgd bij mensen die iets te vieren hadden of wat liefde konden gebruiken. Sinds begin dit jaar bestelt de gemeente al bloemen en kransen in de nieuwe webshop van UW. Nu is dit voor iedereen mogelijk.

Regelmatig nieuwe producten toegevoegd🌸

We gaan het assortiment van onze webshop uitbreiden met producten van partners die onze missie delen: het bevorderen van een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt. Rescued is de eerste partner met wie we al afspraken hebben gemaakt. Door ook producten van partners aan te bieden kunnen we nog meer kansen creëren. Daarom heet de webshop ook usociaal.nl. En natuurlijk gaan we op termijn ook producten van UW Metaal aanbieden in onze webshop, denk aan de stalen kasten en lampen. Kijk dus regelmatig in onze webshop voor nieuwe producten!

Bezoek onze webshop🌿

Benieuwd geworden naar onze webshop? Ga naar www.usociaal.nl. Kies het perfecte boeket voor jouw speciale persoon of voor jezelf en draag tegelijkertijd bij aan de ontwikkeling van onze mensen.

Deel het goede nieuws! 📣

Help ons om onze webshop bekend te maken en deel dit bericht. Samen maken we het verschil!

(Foto’s Norbert Waalboer Fotografie)