Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Sunbeam en UW bevestigen samenwerking in contract

Sunbeam en UW hebben de goede samenwerking bevestigd met een feestelijke contractondertekening met gebak en alcoholvrije bubbels op de werkvloer bij UW. In opdracht van Sunbeam produceert UW ondersteuningssystemen voor zonnepanelen.

Sunbeam-directeur Marco Jansen (links op de foto) is tevreden over de samenwerking in de afgelopen jaren: “We zijn ooit klein begonnen en spraken destijds af het gewoon te gaan doen. Inmiddels is de productie van ondersteuningssystemen voor zonnepanelen dermate gegroeid dat de vastlegging hiervan in een contract een logische stap was. De samenwerking met UW sluit mooi aan bij de MVO-doelstellingen van Sunbeam. Hier maakt Sunbeam echt beleid op: we gaan bewust om met het milieu en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In het contract staat dat we gezamenlijk blijven werken aan kwaliteit.”

Duurzaamheid belangrijk

UW-directeur Gertjan Stoker (rechts op de foto) beaamt dit: “UW en Sunbeam werken al even samen, maar door dit vast te leggen werden we ons bewust van wat al goed is en wat nog beter kan. Goed dat we dit, ondanks de onzekerheid door Covid-19, toch doorgezet hebben. UW vindt duurzaamheid belangrijk en is ook daarom blij met de samenwerking.”

Supply chain manager Rogier van Kaam van Sunbeam is ook content met de samenwerking. “De grote flexibiliteit van UW stelt ons in staat om de leverperformance hoog te houden en dit draagt weer bij aan onze klanttevredenheid.”

 Foto: Norbert Waalboer Fotografie