Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Superleuke en -zonnige Techniek Doe Dag op locatie UW; bekijk de video

Meer dan 150 belangstellenden hebben op 10 juni de zonovergoten Techniek Doe Dag op de UW-locatie Niels Bohrweg bezocht. Door de handen uit de mouwen te steken konden bezoekers bij 30 bedrijven en opleiders kennismaken met allerlei technische beroepen. Er was van alles te doen en te beleven. Bekijk de video-impressie!

Uiteraard konden bezoekers ook kennismaken met UW. Met VR-brillen van UW konden bezoekers een ‘virtueel realistisch’ beeld krijgen van verschillende werksoorten in de techniek. Bezoekers konden ook een kijkje nemen in de lasschool van UW en een las leggen, onder begeleiding van onder anderen onze collega Robby Bhagwandin.

“Het was een superleuke dag”, aldus Adrie van Kleef, namens UW medeorganisator van de Techniek Doe Dag. “We kregen veel complimenten van de deelnemende bedrijven over hoe alles geregeld was. Een aantal bedrijven gaf aan dat zij een behoorlijk aantal vervolgafspraken hebben gemaakt met geïnteresseerde bezoekers.”

De Techniek Doe Dag is een samenwerking tussen de WerkgeversServicepunten Midden-Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en regio Amersfoort, UWV, gemeente Utrecht, UW, Leerwerkloketten Utrecht en Regio Amersfoort, Servicepunt Techniek en diverse bedrijven en sectororganisaties.

UW Metaal-medewerker Robby heeft een metalen naamplaatje gemaakt voor een jonge bezoeker van de Techniek Doe Dag.