18 april is het secretaressedagverras jouw collega met een mooi geschenk of boeket van usociaal.nl

Nieuws

UW behoudt BIO certificaat; “Een teamprestatie om trots op te zijn”

“Op 11 februari zijn we geslaagd voor de hercertificering voor ons BIO certificaat”, meldt een blije en trotse Jan Renger Renes, teamleider van het bedrijfsbureau UW Productie. “Het magazijn van UW, het bedrijfsbureau en de verpakkingsafdeling voldoen aan alle kwaliteitseisen die verbonden zijn aan het certificaat.”

Jan Renger: “De auditeur van Skal heeft zowel de procedures als de praktijk op de UW-locatie Niels Bohrweg beoordeeld. De goede samenwerking tussen alle betrokken collega’s en afdelingen heeft er voor gezorgd dat ons certificaat is verlengd zonder één aanmerking. Een teamprestatie om trots op te zijn!”

Noodzakelijk voor verwerken biologische producten

In 2020 hebben we het BIO certificaat voor het eerst behaald. Voldoen aan alle kwaliteitseisen is noodzakelijk om biologische producten te mogen verwerken. “We werken onder andere voor Mattisson Healthcare”, vertelt Jan Renger. “Voor Mattisson vullen we consumentenverpakkingen met biologische voedingssupplementen vanuit grootverpakkingen. Naast het nauwkeurig vullen van de verpakkingen voorzien we deze van lotcodes, THT-data en productinformatie.” (foto Norbert Waalboer Fotografie)

“We hebben ruimte en capaciteit voor meer ‘bio-werk’”, aldus Jan Renger tot slot. “Opdrachtgevers zijn welkom om contact op te nemen.”