Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

UW-medewerkers plaatsen weer 7 meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht

Het is een mooie, jaarlijks terugkerende traditie: UW-medewerkers hebben het Stadskantoor van Utrecht weer in kerstsfeer gebracht. Het letterlijke hoogtepunt: de 7 meter hoge kerstboom op het binnenplein van het Stadskantoor.

Ongeveer 25 UW’ers zijn op zaterdag 3 december al vroeg naar het Stadskantoor gekomen. Margret Wessels, werkcoach bij UW Flora, was erbij: “Behalve de grote kerstboom hebben we een aantal kleinere bomen en kerststukken geplaatst op andere etages in het Stadskantoor. In de grote boom hangen weer ballen in de kleuren rood, wit (de kleuren van Utrecht) en zilver. Er hangen nu voor het eerst ook groene en rode sterren in. Het was heel leuk en gezellig om dit samen te doen.”

In het begin van de week erna zijn ook de andere locaties van de gemeente Utrecht in kerstsfeer gebracht. “Denk aan het stadhuis, wijkbureaus, consultatiebureaus en dergelijke”, aldus Margret.

Bomen in bibliotheek Neude

“Voor het eerst hebben we dit jaar ook twee kerstbomen geplaatst in de grote bibliotheek op de Neude”, vertelt Margret. “Wij hebben alleen de verlichting in de bomen gehangen, de mensen van de bibliotheek vonden het leuk om de rest van de versiering zelf te doen.”

In totaal hebben medewerkers van UW Flora ongeveer 150 echte bomen en kunstbomen geplaatst bij verschillende bedrijven en organisaties, zowel binnen als in de buitenlucht.

Foto’s: Norbert Waalboer Fotografie