Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

UW-medewerkers plaatsen weer zeven meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht

Het lijkt een beetje op een jaarlijks teamuitje, maar er moet echt wel hard gewerkt worden: een groep UW-medewerkers heeft weer de zeven meter hoge kerstboom geplaatst op het binnenplein van het Utrechtse Stadskantoor.

De boom is op zaterdag 9 december opgezet en versierd door UW-medewerkers van verschillende afdelingen. Uiteraard overheersen de kleuren van Utrecht, rood en wit. Margret Wessels, ontwikkelcoach bij UW Flora, was erbij. “We zijn begonnen om 8.00 uur, om 12.00 uur waren we klaar”, vertelt Margret. “Met ongeveer 20 medewerkers hebben we vijf kleinere bomen op publieksafdelingen opgezet en de zeven meter hoge boom op het binnenplein. Ook hebben we ongeveer 10 kerststukken geplaatst op afdelingen. Het is allemaal goed verlopen, ik ben altijd weer blij als de grote boom staat.”

Drukke maand

December is traditioneel een drukke maand voor de collega’s van UW Flora. “Op 5 december zijn we begonnen met het opzetten van de eerste kerstbomen in het stadhuis van Utrecht in de binnenstad en bij UW op de Niels Bohrweg”, vertelt Jolanda Verkijk, coördinator bij UW Flora. “Tot half december zijn we alleen maar kerstbomen aan het plaatsen bij klanten, zowel echte bomen als kunstbomen. We hebben het gelukkig heel gezellig als team, ook als het druk is, dat is ook heel belangrijk.”