Bekijk ook onze webshop usociaal.nl!

Nieuws

Ondernemingsplan UW 2023 – 2026: UW als brug én veilige haven

Utrechts wethouder Susanne Schilderman (o.a. Financiën, Economische Zaken en Circulaire Economie) heeft het Ondernemingsplan UW 2023 – 2026 in ontvangst genomen uit handen van UW-directeur Gertjan Stoker. Het plan beschrijft waar we heen willen als UW en welke rol we de komende jaren willen spelen in onze arbeidsmarktregio. De kern van ons ondernemingsplan is gevat in een korte animatie.

(Foto Norbert Waalboer Fotografie)

Het Ondernemingsplan UW 2023 – 2026 vormt het fundament voor onze inzet en activiteiten de komende jaren.

Iedereen werkt mee naar vermogen

Het is en blijft onze droom dat iedereen die wil en kan werken en het zelfstandig – nog – niet lukt, duurzaam meewerkt naar vermogen. Wij organiseren passend werk voor hen. Dat doen we bij voorkeur bij werkgevers die inclusief willen werken. Wij helpen werkgevers daar ook bij met inzet van de expertise die we in ons ruim 50-jarig bestaan hebben opgedaan.

In leerwerktrajecten bieden wij mensen die dat nodig hebben de mogelijkheid om eerst werknemersvaardigheden en vakvaardigheden te ontwikkelen in een breed spectrum aan kansberoepen. We vormen zo een brug naar de arbeidsmarkt.

Daarnaast biedt UW beschut werk aan mensen die daarop zijn aangewezen. We bieden iedereen een veilige haven. Onze belofte: eenmaal aan het werk hoeft niemand meer afhankelijk te worden van een uitkering.

Alliantiepartner

Wij zetten ons bovendien in voor een succesvolle, inclusieve arbeidsmarktregio Midden-Utrecht. Door een excellente alliantiepartner te zijn, met kennis van wet- en regelgeving en het bieden van onze ervaring, expertise en begeleiding, willen wij bijdragen aan het verder ontwikkelen van onze arbeidsmarktregio als een inclusief ecosysteem.

Klik op de afbeelding hieronder voor een korte animatie die is gemaakt bij ons ondernemingsplan.