UW gids naar werk, editie 2016

UW heeft in de loop der jaren een breed aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten ontwikkeld. Dit aanbod staat open voor externe opdrachtgevers en is verzameld in de UW gids naar werk. De editie 2016 is in januari verschenen.

Werk staat centraal in ons aanbod: oriënteren en voorbereiden op - ander - werk, werk zoeken, werk behouden, je ontwikkelen in je werk.

Wij onderscheiden ons van het reguliere aanbod doordat we ons vooral richten op mensen zonder - afgeronde - opleiding, mensen die moeilijk leren vanwege een verstandelijke beperking en laaggeletterden. UW besteedt extra aandacht aan de deelnemers en past het tempo aan. Ons programma staat echter ook open voor mensen met een opleiding.

Trainingen voor leidinggevenden van bedrijven en instellingen
UW verzorgt tevens diverse trainingen voor leidinggevenden. In november 2015 hebben 16 leidinggevenden van bedrijven, gemeenten en instellingen de workshop 'Effectiever leidinggevenden aan mensen met complex gedrag' gevolgd bij UW. Deze workshop wordt in maart 2016 opnieuw gegeven aan een groep leidinggevenden.

Op onze website staat meer informatie over ons aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten.

Bekijk ook de UW gids naar werk 2016 (pdf).

(27.1.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter