UW Jaarverslag 2016

In 2016 is het pand van UW aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide grondig verbouwd en uitgebreid. Uiteraard krijgt dit onderwerp de nodige aandacht in ons jaarverslag, maar er is meer te melden over 2016.

Omdat er 'gewoon' werd doorgewerkt, heeft de grote renovatie van ons gebouw de nodige flexibiliteit gevraagd van medewerkers en organisatie. We zijn heel trots op het eindresultaat en zijn blij met de vele enthousiaste reacties van onze medewerkers, klanten en relaties, die we na het afronden van de renovatie hebben ontvangen.

In 2016 hebben we ingezet op het uitbreiden van samenwerking in stad en regio Utrecht. Samen met de arbeidsmarktregio is actief gewerkt aan het plaatsen van zoveel mogelijk mensen - onder meer vanuit het doelgroepregister - op de arbeidsmarkt, waarbij we werkgevers zoveel mogelijk ontzorgen. Daarbij trokken we op met gemeenten, UWV en collega sociale werkbedrijven.

Ook onze leerwerkbedrijven hebben mooie resultaten geboekt in 2016. Een aantal klanten besteedt structureel werk uit aan onze afdelingen Metaal en Verpakken, waarbij het om grote volumes gaat. De gemeente Houten was heel tevreden over het schoonmaken van alle gemeentelijke panden door onze afdeling Groepsdetacheringen en UW Schoonmaak en heeft het contract daarom verlengd. UW Groen heeft de omslag gemaakt naar het werken met beeldbestekken en heeft medewerkers daarin opgeleid. UW Flora heeft voor het eerst het onderhoud van de fleurige hanging baskets + bloemtorens in de hele gemeente Utrecht verzorgd.

Dit is slechts een greep uit 2016. Veel meer staat in het UW Jaarverslag 2016, dat we weer als interactieve pdf hebben uitgebracht.

Deel op facebook

Deel op Twitter