PSO-adviseur Michelle Jongebloet helpt bedrijven bij inclusiever ondernemen

Sinds december 2018 is Michelle Jongebloet gecertificeerd PSO-adviseur. PSO is de afkorting van Prestatieladder Socialer Ondernemen. PSO is een door TNO op wetenschappelijke basis ontwikkelde norm voor inclusief en sociaal ondernemen. Michelle ondersteunt organisaties bij de certificering voor het PSO-keurmerk en bij het socialer en inclusiever ondernemen.

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is werkgevers - bedrijven, non-profitorganisaties, overheid - stimuleren om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk te helpen. Natuurlijk kunnen werkgevers mensen zelf een kans bieden in hun organisaties. Ook kunnen zij sociale werkgelegenheid stimuleren door zaken te doen met bedrijven die werk maken van inclusief ondernemen.

Michelle: “Ik ben deze opleiding gaan doen, omdat we hiermee bedrijven concreet kunnen adviseren over socialer ondernemen. De certificering die bedrijven kunnen behalen vanuit de PSO heeft grote voordelen, bijvoorbeeld voor bedrijven die inschrijven op overheidsaanbestedingen. Er zijn al overheden die gunningen op aanbestedingen voorbehouden aan bedrijven die PSO gecertificeerd zijn. Ik help bedrijven met de voorbereiding van de certificering.”

Meer dan 1.000 organisaties in Nederland hebben het PSO-keurmerk inmiddels behaald of zijn bezig met het certificeringstraject.

Contact

Meer weten over PSO en/of sociaal ondernemen? Neem dan contact op met onze PSO-adviseur Michelle Jongebloet via 030-2391500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Documentatie

Waarmee kan de PSO-adviseur u helpen?
Factsheet ‘Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)’ (pdf)
Website www.pso-nederland.nl

Deel op facebook

Deel op Twitter