PostNL beloont UW-postbezorgers voor hun inzet met een extraatje voor de feestdagen

Ook de ongeveer 30 UW-medewerkers die dagelijks post bezorgen voor PostNL in Houten hebben een lastig jaar vol aanpassingen achter de rug. En in deze decembermaand hebben ze het weer megadruk. PostNL is heel blij met de inzet van onze mensen en beloonde dat met een welkom extraatje.

Martin Westbroek van PostNL was naar de thuisbasis van onze postbezorgers gekomen om zijn waardering namens PostNL uit te spreken. En hij kwam niet met lege handen: elke postbezorger ontving een cadeaubon met daarop een flink bedrag, vrij te besteden bij Jumbo Supermarkten. “De UW-medewerkers hebben goed werk geleverd onder moeilijke omstandigheden en dat willen we graag belonen met een extraatje. We zijn heel tevreden over de goede samenwerking,” zei hij voor de groep. Martin was tot september regiomanager bij PostNL en heeft veel contact gehad met het UW-team.

Ook UW-directeur Gertjan Stoker (links op de foto hieronder) sprak zijn waardering uit voor de inzet van het team. “Het is een bijzondere tijd. We hebben ons bij UW aangepast om zoveel mogelijk en zo veilig mogelijk door te werken. Dat is goed gelukt. Ik ben heel trots op jullie en op jullie inzet.”

“Ik kan je vertellen dat die cadeaubon zo voor de feestdagen zeer welkom is bij onze mensen”, aldus werkleider Bianca Koning (rechts op de foto hieronder). Zij ontving namens de medewerkers een symbolische bon van Martin Westbroek. “Ik ben er keitrots op dat ik samen met rechterhanden John en Michel met dit team mag werken, voor mij zijn ze allemaal goud waard.”

Margret Wessels (werkleider UW Flora, links op de foto hieronder) en Iwan Burger (bedrijfsleider UW Diensten) boden Martin Westbroek een speciaal kerstarrangement aan, als dank voor het vertrouwen in UW en de UW-medewerkers. Het kerstarrangement is gemaakt in de bloembinderij van UW Flora.

Het team UW’ers verzorgt al sinds eind 2011 de postbezorging in Houten in opdracht van PostNL. Ze brengen vijf dagen per week de post rond in ongeveer de helft van de gemeente.

Foto's: Norbert Waalboer Fotografie

Deel op facebook

Deel op Twitter