UW centraal in uitzending The Social Company Show

Aflevering The Social Company Show over UW hieronder terug te luisteren.

Onder de naam The Social Company Show maakt internetradiostation www.werken.fm een serie programma’s over sociale werkbedrijven. De uitzending van 11 augustus was gewijd aan UW. Het programma is hier terug te luisteren.

In de uitzending over UW komen onder anderen de UW-klanten Marian Vreenegoor van de gemeente Utrecht en Johan de Leeuw van Hella BV aan het woord.

Bij Hella verricht een aantal UW'ers montagewerkzaamheden in een groepsdetachering. Johan de Leeuw is zeer positief over de flexibiliteit en de instelling van de UW-medewerkers in zijn bedrijf.

Bij de gemeente Utrecht onderhoudt een groep UW'ers 130 koffieautomaten op 44 locaties. Marian Vreenegoor vertelt onder meer dat het zo goed loopt dat ze er zelf geen omkijken naar heeft. In een eerder interview op deze website vertelde ze al over haar positieve ervaringen met de UW-medewerkers.


Van links naar rechts: UW-directeur Talitha van den Elst, presentatrice Eveline Gerritsen en Ineke Boogaard.

Verder wordt UW-directeur Talitha van den Elst geïnterviewd over heden en toekomst van UW. UW-medewerker Gerrit Rijnbergen vertelt over zijn werk bij UW Flora en Ineke Boogaard doet haar verhaal over hoe ze via UW in dienst is gekomen van Abrona op een Begeleid Werken-plek.

(11 augustus 2014)

Deel op facebook

Deel op Twitter