Film over groepsdetachering voor werkgevers, gemeenten en SW-bedrijven

Opnames bij klant UW in Locus-film over groepsdetachering.

Om werkgevers, gemeenten en SW-bedrijven te informeren over de mogelijkheden die groepsdetacheringen bieden, is in opdracht van Locus Netwerk een film over groepsdetacheringen gemaakt.

Voor deze film zijn opnames gemaakt bij een UW-groepsdetachering bij het bedrijf Hella BV te Nieuwegein, al jaren een goede klant van UW. Mensen van Hella, de gemeente Utrecht en van UW vertellen over hun ervaringen met groepsdetachering. 

Je kunt de film hier bekijken. De film begint met een groepsdetachering bij een klant van SW-bedrijf Wedeo uit Doetinchem. Het deel over de UW-groepsdetachering bij Hella begint op 5.40 minuten.

Werkbezoek en kenniscafé groepsdetacheringen
De film is voor het eerst vertoond tijdens een door Locus georganiseerd werkbezoek en kenniscafé over groepsdetacheringen bij Hella. Onderdeel van de bijeenkomst was een bezoek aan de afdeling waar UW-medewerkers werken in een groepsdetachering (foto).


(foto Locus Netwerk)

Rechts op de foto staat Johan de Leeuw, Operations Manager Benelux bij Hella. Hij is zeer positief over de samenwerking met UW en over het werken met groepsdetacheringen. Om die reden verleende hij medewerking aan de film en aan de themabijeenkomst in zijn bedrijf. 

Lees meer over groepsdetacheringen van UW.

(24 juni 2014)

Deel op facebook

Deel op Twitter