Serie korte films over de dienstverlening van UW

Er is een serie korte films gemaakt over de brede dienstverlening van UW. Bijvoorbeeld over social return, detacheringen, groenonderhoud, verpakken en functiecreatie.

Alle films zijn te bekijken op de filmpagina op onze website. Ook op het YouTube-kanaal van UW zijn de films te zien.

In de films vertellen opdrachtgevers over hun ervaringen en hun motivatie om samen te werken met UW en UW-medewerkers. Zoals bijvoorbeeld Cees Slagter, hoofduitvoerder bij aannemer Koninklijke Woudenberg, die collega-aannemers van harte aanraadt om social return toe te passen bij bouwprojecten, ook als het niet verplicht is.

En Eveline de Kort, hoofd P&O bij Strukton Rail, die naar aanleiding van Participatiewet en sociaal akkoord meer mensen met een arbeidsbeperking een kans wil bieden op passend werk door middel van functiecreatie.

Waardering en voldoening
Ook medewerkers van UW komen aan het woord over hun werk en de voldoening en waardering die ze daarin ervaren. Zoals Sylvia die er trots op is dat ze iedere dag het kantoor van de Utrechtse burgemeester schoonmaakt. Hassan die het belangrijk vindt om goed werk te leveren voor klanten van zijn afdeling Verpakken. En Paul die kippenvel krijgt als hij vertelt over de promotie die hij maakte bij Makro Vianen.

De films duren elk tussen de 2 en 3 minuten. Een iets langere, overkoepelende film over UW is nog in productie.

Foto van filmopnames in het magazijn van UW op de locatie Niels Bohrweg.

Deel op facebook

Deel op Twitter