UW-groep bezorgt post in Den Dolder en Bosch en Duin

Een groep UW-medewerkers bezorgt sinds begin januari 2016 post in Den Dolder en Bosch en Duin voor PostNL. UW'ers bezorgen al langere tijd post in Houten (sinds januari 2012) en Vleuten.

“De UW-medewerkers bezorgen post op zeven looproutes in Den Dolder en Bosch en Duin”, vertelt werkleider Bianca Koning (in het midden op de foto). “PostNL levert de post gesorteerd aan op ons vertrekpunt in Den Dolder. Wij controleren of alles in orde is en daarna vertrekken de bezorgers op hun fietsen naar hun routes. Binnenkort gaat deze groep - met een aantal extra collega’s - ook post bezorgen op acht routes in Bilthoven.”

Veel ervaring met bezorgen post
UW – en Bianca als werkleider – heeft veel ervaring met het bezorgen van post voor PostNL. Sinds begin 2012 al bezorgen UW-medewerkers post in ongeveer een derde deel van Houten. Bianca: “Al onze postbezorgers volgen zes tot acht weken een training voordat ze zelfstandig post gaan bezorgen. Bij de ervaren groep in Houten leren ze het werk in de praktijk, in het begin onder begeleiding, later in de training meer zelfstandig. Pas als ze het werk onder de knie hebben en het ook bij ze past, dan draaien ze volledig mee in de bezorging.” Ook in Vleuten bezorgen UW-medewerkers post. Daar gaat het om drie looproutes.

Foto: de UW-medewerkers die in drie groepen post bezorgen in Houten, Vleuten en Bosch en Duin. Helemaal rechts: Bianca Koning. (foto Norbert Waalboer Fotografie)

“Onze postbezorgers zijn zeer enthousiast en betrokken bij hun werk”, aldus Bianca tenslotte. “Zij gaan er voor, door weer en wind!”

Groepsdetacheringen
De postbezorgers van UW werken in groepsdetacheringen. Elders op de UW-website vind je meer informatie over groepsdetacheringen.

(18.1.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter