UW'ers geïnterviewd door Omroep Houten

Een aantal UW-medewerkers is geïnterviewd in De Kracht van Houten, een radioprogramma van Omroep Houten. Thema van de uitzending op 24 mei was 'werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt'.

In april is een bijeenkomst georganiseerd in sporthal De Kruisboog in Houten naar aanleiding van het verlengen van het contract voor het schoonmaken van de panden van de gemeente Houten door UW (zie ook het bericht hierover op onze website). Omroep Houten heeft toen een reportage gemaakt en uitgezonden. Tijdens die bijeenkomst is UW tevens door Omroep Houten uitgenodigd voor het radioprogramma De Kracht van Houten.

Dinsdagavond 24 mei was het zover. Het thema van de uitzending was ‘werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Gespreksonderwerpen: welke mensen helpt UW aan werk en hoe doet UW dat, het groenonderhoud dat UW uitvoert in Houten, de schoonmaak van de gemeentepanden door UW in Houten en het postbezorgen dat UW doet in Houten in opdracht van PostNL.

Programma terugluisteren
Je kunt het programma hier terugluisteren.

Renate van den Berge (manager groepsdetacheringen bij UW) en schoonmaakmedewerkster Susanne van Ess vertelden over het schoonmaken van de gebouwen van de gemeente Houten door UW.

Jos van Lent (werkleider UW Groen) en Robin Wille (manager Werkbedrijven) kwamen aan het woord over het groenonderhoud dat UW Groen uitvoert in opdracht van de gemeente Houten.

Bianca Koning (werkleider groepsdetacheringen) en postbezorger Ricardo van Mansom vertelden over het postbezorgen dat UW doet in Houten voor PostNL. (foto's Omroep Houten)

Omroep Houten zendt het radioprogramma De Kracht van Houten elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur live uit via internet en in de ether op 107.3 FM. De uitzendingen zijn daarna terug te luisteren via www.omroephouten.nl/houtenfm.

(25.5.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter