UW informeert leveranciers over dienstverlening

UW heeft begin juni een bijeenkomst voor leveranciers van UW georganiseerd. Doel was onze leveranciers op een inspirerende manier te informeren over - en te interesseren voor - de brede dienstverlening van UW.

UW kan bijvoorbeeld bedrijven helpen bij het voldoen aan de eisen van de banenafspraak in het sociaal akkoord en bij het voldoen aan social return-voorwaarden bij aanbestedingen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook bloemen en planten leveren, goederen inpakken, gebouwen schoonmaken, enzovoort.

Een handig overzicht van onze dienstverlening staat op deze website.

Wat UW allemaal kan doen, legden UW’ers aan kleine groepjes gasten uit aan de hand van een voorwerp.

Zo had accountmanager Bianca Boeters een mooie plantenbak meegenomen om te vertellen over de bloemen en interieurbeplanting die UW Flora levert.

Pascal Somer (voorgrond) en Pierre Mooy (op de achtergrond) verzorgden korte rondleidingen op een van de verpakkingsafdelingen (waar onder andere snoeptaarten worden gemaakt) en de afdeling Metaal.

De dienstverlening op het gebied van reïntegratie- en outplacement ('spoor 1 en 2') werd uitgelegd met behulp van rails.

Na afloop was er gelegenheid tot napraten met een hapje en een drankje en kregen de bezoekers een mooie zonnebloem mee van UW Flora.

(13.6.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter