UW'ers verpakken 560.000 zakken chips in 140.000 tassen

Medewerkers van een de verpakkingsafdelingen van UW werken aan een grote klus voor onze klant PepsiCo. Samen verpakken ze 560.000 zakken chips in 140.000 ‘voordeeltassen’, vier zakken chips per tas.

“Dat doen we in zes weken tijd”, vertelt UW-accountmanager Pascal Somer. “Aan het eind van de eerste week van juli zijn we hiermee klaar.” Pascal vertelt dat er in totaal bijna 800 pallets met dozen verwerkt worden op de afdeling en in het magazijn op de UW-locatie Niels Bohrweg (op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide).

Voor deze opdracht zijn twee verpakkingslijnen ingericht op de afdeling. “Gezellig vol”, noemt de betrokken werkleider het. Halverwege de klus zijn de medewerkers verhuisd naar een van de onlangs verbouwde productieruimtes (het UW-pand aan de Niels Bohrweg ondergaat dit jaar een ingrijpende renovatie).

“Nadat de tas gevuld is met vier zakken chips, wordt de tas dicht geseald en in een doos gedaan”, aldus Pascal. “De voordeeltassen liggen in alle grote supermarkten. Helaas doet het Nederlands voetbalelftal niet mee aan het EK. Anders hadden ze er een EK-actie van gemaakt.”

(23.6.2016)

Deel op facebook

Deel op Twitter