Drukbezochte open dag voor UW-medewerkers en hun familie

Het UW-pand aan de Niels Bohrweg op het Utrechtse industrieterrein Lage Weide is in 2016 geheel gerenoveerd. Burgemeester Van Zanen heropende het pand tijdens een superleuke open dag voor alle UW-medewerkers en hun familie.

We zijn bijzonder trots op het eindresultaat van de verbouwing. Alle UW-medewerkers en hun familie waren uitgenodigd voor de open dag in het vernieuwde pand op 11 februari. Met in totaal ongeveer 750 bezoekers was het de hele middag gezellig druk.

Er was van alles te zien en te doen tijdens de open dag. Bezoekers konden rondkijken en deelnemen aan workshops van UW-onderdelen, 'bladblaas-voetbal' door UW Groen, ren-je-rot met Groepsdetacheringen, beroepskeuzetesten, enzovoort. Ook voor kinderen was er van alles te doen.

Feestelijk opening door burgemeester van Utrecht
Halverwege de middag opende Utrechts burgemeester Jan van Zanen, samen met de oudste en de jongste medewerker van UW, het vernieuwde pand feestelijk door op een knop te drukken en een ballonnenwand weg te prikken. In zijn toespraak prees hij de dagelijkse inzet van alle UW-medewerkers op Lage Weide en daarbuiten. Medewerkers van UW maken dagelijks zijn werkruimte in het Stadskantoor van Utrecht schoon en hij vond het opvallend hoe vriendelijk en opgewekt zij hun werk doen. Na de opening maakte de burgemeester een ronde door het gebouw, waarbij hij regelmatig op de foto ging met UW'ers.

Hieronder staat een foto-impressie van de open dag gemaakt door Norbert Waalboer Fotografie. Klik op de foto's voor een grotere versie. De UW'ers die rondleidingen en uitleg verzorgden zijn herkenbaar aan hun gele sjaal met UW-logo. Bekijk na de foto's ook de 'voor-en-na-video' die van de renovatie is gemaakt.

Deel op facebook

Deel op Twitter