Enquête: welke competenties vinden werkgevers belangrijk?

UW helpt graag om goede medewerkers te vinden. Daarom onderzoeken we welke competenties werkgevers belangrijk vinden. Hebt u ook vijf minuten tijd om ons te helpen? Vult u dan de korte online enquête in.

UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk. Om dit te bereiken, moeten we goed weten welke competenties werkgevers van belang vinden. Daarom vragen wij u om deze enquête in te vullen. We willen hiermee meer inzicht krijgen in de wensen van u en andere werkgevers, zodat we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

In de enquête vragen we u om aan te geven welke competenties kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten hebben, om bij u aan het werk te kunnen. De manier van invulling, middels een inleenconstructie of een dienstverband, is niet relevant in het kader van dit onderzoek.

Drie vragen
De enquête bevat drie vragen. De eerste vraag gaat over de sector waarin uw organisatie actief is. Vervolgens vragen we u kort aan te geven welk soort werkzaamheden in uw organisatie geschikt zijn voor de doelgroep. In de laatste vraag worden 23 competenties voorgelegd, waarbij u kunt aangeven hoe belangrijk deze zijn.

Het invullen van deze online enquête vergt niet meer dan vijf minuten.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

(15.2.2017)

Deel op facebook

Deel op Twitter