UW heeft 180 stembureaus gemeente Utrecht ingericht en uitgeruimd

Op 15 maart heeft Nederland een nieuwe Tweede Kamer gekozen. UW heeft in de twee dagen voor de verkiezingen alle 180 stembureaus in de gemeente Utrecht ingericht en na de verkiezingen ook weer uitgeruimd in twee dagen. Van deze megaklus is een fotovideo gemaakt.

540 stemhokjes
30 teams van drie UW-medewerkers hebben tijdens de twee dagen voor de verkiezingsdag in totaal 540 stemhokjes geplaatst in de 180 stembureaus in Utrecht. Daarbij werden ook alle noodzakelijke spullen geleverd, zoals stembiljetten, stempotloden, stembussen, platen ter bescherming van vloeren, verlichting voor in stemhokjes, enzovoort. Deze logistieke uitdaging is grondig voorbereid in nauw overleg met de gemeente.

Tijdens het inrichten maakten de teams gebruik van een speciale app, waardoor de voortgang van alle werkzaamheden precies gevolgd kon worden in het coördinatiecentrum bij UW.

In de twee dagen na de verkiezingen heeft UW alle stembureaus ook weer uitgeruimd. Ook alle 74 door UW geplaatste houten verkiezingsborden zijn weer afgebroken.

Foto: UW heeft in januari 74 publicatieborden geplaatst in de gemeente Utrecht.

Alle materialen zijn voor opslag gecheckt en indien nodig gerepareerd, zodat ze weer gebruiksklaar zijn voor de volgende verkiezingen...

Bekijk hieronder de fotovideo van de werkzaamheden door UW gedurende de verkiezingsweek. De foto's zijn gemaakt door Norbert Waalboer Fotografie.

(28.3.2017)

Deel op facebook

Deel op Twitter