Uitgebreide UW gids naar werk 2017 verschenen

Het brede aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten van UW is verzameld in de UW gids naar werk. Ons aanbod staat open voor externe opdrachtgevers, bijvoorbeeld werkgevers. De uitgebreide editie 2017 van deze gids is onlangs verschenen.

Nieuw: training 'Leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking'
Diverse trainingen zijn specifiek ontwikkeld voor leidinggevenden. Nieuw is bijvoorbeeld de training 'Leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking'. Want we merken dat leidinggevenden bij bedrijven wel eens vragen hebben, zoals 'waaruit moet de begeleiding bestaan' en 'waar doe ik goed aan'. Deze training geeft onder meer een aantal praktische tips en handvatten voor de begeleiding.

Werk staat centraal in ons aanbod: oriënteren en voorbereiden op - ander - werk, werk zoeken, werk behouden, je ontwikkelen in je werk.

Wij onderscheiden ons van het reguliere aanbod doordat we ons vooral richten op mensen zonder - afgeronde - opleiding, mensen die moeilijk leren en laaggeletterden. UW besteedt waar nodig extra aandacht aan deelnemers en past het tempo aan. Ons programma staat ook open voor mensen met een opleiding.

Op onze website staat meer informatie over ons aanbod aan trainingen, opleidingen, arbeidsonderzoek en trajecten.

Bekijk ook de UW gids naar werk 2017 (pdf).

(10.4.2017)

Deel op facebook

Deel op Twitter