Nog plaatsen beschikbaar bij training 'Leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking' in juni

UW heeft een praktijkgerichte training ontwikkeld voor leidinggevenden van medewerkers met een arbeidsbeperking. Er is nog plaats in de training van juni (8, 15 en 29 juni). Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor 1 juni.

Leidinggeven aan - en begeleiden van - mensen met een arbeidsbeperking kan vragen oproepen. Waaruit moet de begeleiding bestaan? Waar doe ik goed aan? Hoe introduceer ik mijn nieuwe medewerker op de afdeling? UW krijgt regelmatig dergelijke vragen vanuit bedrijven waar mensen via UW aan de slag gaan. Daarom hebben we een praktijkgerichte training ontwikkeld voor leidinggevenden die dagelijks leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking.

Deze training bestaat uit zeven dagdelen:

  • Twee hele dagen kennisoverdracht en bespreken van praktijksituaties:
      o Herkennen van en omgaan met psychische beperkingen
      o Introductie van mensen met een arbeidsbeperking in het bedrijf
      o Praktische handvatten en tips voor de begeleiding
      o Gesprekstechnieken
  • Drie dagdelen intervisie, waarbij deelnemers aan de training hun eigen ervaringen en dagelijkse praktijk kunnen bespreken.

Training in juni; aanmelden voor 1 juni
De eerstvolgende training vindt plaats op 8 juni (9.00-16.30 uur), 15 juni (9.00-16.30 uur) en 29 juni (9.00-12.00 uur, eerste dagdeel intervisie, de overige twee dagdelen intervisie worden in overleg gepland). Er is nog plaats in deze training. Belangstellenden kunnen zich tot 1 juni aanmelden bij Esther Goudriaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2391500. Esther kan ook meer informatie verstrekken, bijvoorbeeld over de kosten van de training.

Download: leaflet Leidinggeven aan medewerkers met een arbeidsbeperking

(16.5.2017)

Deel op facebook

Deel op Twitter