Opvallend bestickerde UW-bedrijfsauto’s ingezet bij werving medewerkers voor Groen en Schoonmaak

We hebben veel werk in de schoonmaak van panden en in het groen- en wijkonderhoud. Een aantal UW-bedrijfsauto’s wordt speciaal bestickerd voor het werven van medewerkers.

We zijn op zoek naar kandidaten die onder de Participatiewet of de Wajong vallen en bij UW aan de slag willen. UW heeft met name veel werk in het buitenonderhoud (onderhoud groenvoorziening en openbare ruimte) en in de schoonmaak.

Om onze behoefte aan nieuwe medewerkers onder de aandacht te brengen wordt een aantal UW-bedrijfsauto’s opvallend bestickerd. De eerste rijdt nu rond in Utrecht. Er volgen nog meer auto’s.

Het is plezierig werken bij UW. Uiteraard bieden we goede begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, dat doen we al 50 jaar! Kandidaten hoeven niet in de gemeente Utrecht te wonen om voor een baan bij UW in aanmerking te komen.

Als je meer wilt weten over de werkzaamheden, bekijk dan de omschrijvingen op www.uw.nl/vacatures.

Begeleid je mensen die op zoek zijn naar passend werk, zoek je zelf werk of ken je iemand die werk zoekt? Stuur een berichtje naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

 

Deel op facebook

Deel op Twitter