Klant Elvee: “UW’ers hebben een topprestatie geleverd”

Wie Elvee zegt, zegt chocola. UW vult per jaar maar liefst 1,5 miljoen verpakkingen met chocolaatjes en bonbons voor Elvee. De maand oktober was een extra drukke maand. Elvee heeft de UW-medewerkers bedankt voor hun inzet tijdens een speciale bijeenkomst bij UW op de Niels Bohrweg.

Het bekende chocolademerk is in honderden winkels in heel Nederland te koop, meestal in eigen displays. In oktober was het door de grote stroom aan orders voor klanten van Elvee bijzonder druk. Er is toen veel gevraagd van de afdelingen bij UW. Onder andere het vullen van verpakkingen voor een groot aantal displays was spannend gezien de krappe deadline.

“Ik heb toen gezegd: als we hier samen goed uitkomen en onze klanten zijn tevreden, dan trakteren wij op iets lekkers”, vertelde Peter Casteleijn, operationeel manager bij Elvee, tijdens de bijeenkomst bij UW.

Klant tevreden

Zo gezegd, zo gedaan, want: “Alles is goed gegaan en onze klanten waren tevreden. Jullie hebben samen een topprestatie geleverd!” Als dank trakteerde Elvee de UW’ers van de betrokken verpakkingsafdelingen - maar ook van het magazijn, bedrijfsbureau, verkoop en financiële administratie – op ‘sneeuwballen’ (een langwerpig puddingbroodje van Utrechtse makelij).

Lovende woorden

Peter Casteleijn sprak meer lovende woorden in zijn toespraak voor alle UW’ers: “Wij zijn blij met UW en met jullie, dat jullie elke dag weer mooie producten voor ons inpakken. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de inzet. We hopen op een lange, duurzame samenwerking met UW.”

Twee verpakkingsafdelingen van UW werken dagelijks voor Elvee. Bij drukte springen ook collega’s van andere afdelingen bij. Samen krijgen we het voor elkaar!

Foto midden boven: Peter Casteleijn, operationeel manager bij Elvee. Onder: de speciale bedankbijeenkomst op de Niels Bohrweg.

Deel op facebook

Deel op Twitter