UW plaatst ruim 7 meter hoge kerstboom in Stadskantoor Utrecht

Medewerkers van UW Flora hebben ongeveer 200 kerstbomen geplaatst en opgetuigd bij klanten. Een van de pronkstukken is de boom van ruim 7 meter hoog die in het atrium van het Utrechtse Stadskantoor staat.

Een team van UW'ers plaatste de boom in het Stadskantoor op zaterdag 8 december, omdat het er zaterdags lekker rustig is. In het Stadskantoor werd tevens een aantal kleinere bomen en kerststukken neergezet.

In totaal heeft UW Flora ongeveer 200 kerstbomen geleverd aan uiteenlopende klanten, zoals MBO Utrecht, De Nederlandsche Bank en ArboNed. Bovendien hebben we in alle wijken van Utrecht grote kerstbomen geplaatst in de openbare ruimte.

All you need is work

Het atrium van het Stadskantoor - met kerstboom - is op 18, 19 en 20 december decor van het evenement voor werkzoekenden All you need is work, dat de gemeente Utrecht samen met het WerkgeversServicePunt Utrecht-Midden organiseert. Op 19 en 20 december is UW aanwezig om medewerkers te werven voor groen, schoonmaak, postbezorging en metaal. We hebben namelijk veel werk in deze werksoorten en hebben banen voor met name werkzoekenden uit de Participatiewet en Wajong. Lees ook het bericht over All you need is work op de UW-website.

Topteamwerk!

's Zomers onderhouden Peter en Bob - samen met collega's - de fleurige hanging baskets die dan overal in Utrecht hangen. Hier werken ze mee aan het opzetten van de kerstbomen.

Deel op facebook

Deel op Twitter