'All you need is work' voor werkzoekenden in Stadskantoor Utrecht; UW is erbij

Het atrium van het Utrechtse Stadskantoor - met als stralend middelpunt de door UW geplaatste reuzenkerstboom - vormt op 18, 19 en 20 december het decor van 'All you need is work', een evenement waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten.

De gemeente Utrecht organiseert dit evenement in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden. Mensen op zoek naar werk kunnen er binnenlopen en werkgevers ontmoeten, gratis workshops volgen, een bezoek brengen aan de CV-dokter of een mooie foto laten maken voor CV of LinkedIn.

Extra aandacht is er voor het - beter - leren van de Nederlandse taal met hulp van een taalmaatje.

Banenmarkt

Ieder dagdeel kunnen bezoekers terecht bij een banenmarkt met werkgevers uit bepaalde branches. Bekijk het programma van All you need is work voor de verdeling van de branches over de dagdelen.

UW werft medewerkers

Op 19 en 20 december is UW aanwezig om medewerkers te werven voor groen, schoonmaak, postbezorging en metaal. We hebben namelijk veel werk in deze werksoorten en hebben banen voor met name werkzoekenden uit de Participatiewet en Wajong. Elders op de UW-website staat meer informatie over werken bij UW.

Op de website van de gemeente Utrecht staat ook informatie over All you need is work.

Deel op facebook

Deel op Twitter