Kennismaken met werken in techniek en bouw tijdens de Techniek Doe Dag

Op zaterdag 22 juni opent UW de deuren voor de regionale Techniek Doe Dag. Op deze dag steken potentiële nieuwe technici zelf de handen uit de mouwen om te ervaren hoe leuk werken in techniek en bouw is. Diverse bedrijven zijn aanwezig met uiteenlopende soorten werk.

Doel van de Techniek Doe Dag is mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met werken in techniek en bouw. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld zelf lassen, fietsen repareren, metselen, een robot programmeren en nog veel meer. Ook kunnen zij informatie krijgen over zij-instroom- en opleidingsmogelijkheden.

De werkplaatsen van UW Metaal zijn ook geopend op 22 juni. Bezoekers kunnen er onder meer informatie krijgen over de leerwerktrajecten bij het metaalbedrijf van UW.

De technieksector zit te springen om nieuw personeel. Tijdens de Techniek Doe Dag willen we bezoekers enthousiast maken voor werken in de techniek, door ze zelf de handen uit de mouwen te laten steken. Geen kraampjes met mooie praatjes, maar zelf bijvoorbeeld de moersleutel vastpakken en ervaren hoe leuk werken in de techniek is.

Aanmelden

Aanmelden voor de Techniek Doe Dag kan op www.techniekdoedag.nl.

Tijd: zaterdag 22 juni van 10.00 tot 15.00 uur

Locatie: UW, Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht

Contactpersoon bij UW: Pascal Somer (030-2391500, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Initiatiefnemers van de Techniek Doe Dag zijn de Werkgeversservicepunten en Leerwerkloketten in de regio’s Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek, en het Servicepunt Techniek.

 

Deel op facebook

Deel op Twitter