Beleef een fijne kerst met kerstbomen en kerstversiering van UW Flora

Beleef dit jaar een extra fijne en inclusieve kerst en bestel uw kerstbomen en kerstversiering bij UW Flora. Ook voor kunstbomen zijn bedrijven en instellingen bij ons aan het goede adres. Als u dat wenst, kunnen wij de bomen voorzien van kerstversiering. Bestel voor 25 oktober en u ontvangt 7% korting.

Medewerkers van UW Flora maken tevens diverse soorten en maten kerststukjes en andere kerstversiering. Heeft u speciale kerstwensen? Neem gerust contact op om te overleggen.

Kerstbomen

Wat is kerst zonder een kerstboom? UW Flora biedt de Nordmanniana kerstboom (Nordmann-spar) aan, in diverse formaten, wel of niet geïmpregneerd, met of zonder kruis. De Nordmann is van topkwaliteit, hij valt niet uit. Desgewenst kunnen we de kerstbomen ter plekke versieren, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw wensen.

Heeft u voorkeur voor kunstkerstbomen? Geen probleem, ook die kunnen we leveren.

Bestellingen kunt u doen via het bestelformulier kerstbomen (met prijslijst).

Bestel voor 25 oktober en ontvang 7% korting

Bomen groter dan 2.50 meter kunt u het beste voor 25 oktober 2019 bestellen, anders kunnen wij niet garanderen dat deze leverbaar zijn.

U ontvangt bovendien 7% korting op alle kerstbomen die u voor 25 oktober bij ons bestelt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u ook contact opnemen met Jonny van den Beuken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), 06-14744934.

Ons kerstteam staat voor u klaar!

(Foto: Norbert Waalboer Fotografie)

Deel op facebook

Deel op Twitter