Jaarbericht UW 2019

2019 lijkt alweer lang geleden, want wat is er veel gebeurd sindsdien. We kijken in ons Jaarbericht 2019 kort terug op een mooi en dynamisch jaar voor UW.

De jaarrekening 2019 van UW is begin juli goedgekeurd door de gemeente Utrecht, onze aandeelhouder. Aansluitend daarop publiceren we ons Jaarbericht 2019.

  • We zijn er trots op dat we aan meer dan 1.000 mensen passend werk bieden, in onze eigen leerwerkbedrijven en bij werkgevers met wie wij samenwerken.
  • Onze medewerkers en kandidaten hebben bijna 700 opleidingen en trainingen gevolgd. We zetten hoog in op het ontwikkelen van mensen en bieden iedereen de gelegenheid om het beste uit zichzelf te halen.
  • We zijn ook blij met de 380 klanten en opdrachtgevers die in 2019 hun vertrouwen hebben geschonken aan UW en aan de UW-medewerkers.

Klik op de afbeelding van het jaarbericht hieronder voor een grotere versie (pdf).

Filmpje hoogtepunten 2019

Eerder al hebben we een kort filmpje gemaakt met de hoogtepunten van 2019, met onder veel meer het ontbijt voor klanten ter ere van ons 50-jarig bestaan, de Techniek Doe Dag, de opening van een nieuw pand van UW Metaal en de komst van het techniekonderwijs van MBO Utrecht naar UW.

Deel op facebook

Deel op Twitter