Trots op onze medewerkers, blij met waardering van onze klanten

Ook voor UW was 2020 een bijzonder jaar. Vanaf de eerste maatregelen tegen corona in maart hebben we onze werkplekken en werkwijze ingrijpend aangepast. Hierdoor kunnen we op een veilige manier passend werk blijven bieden. Ook onze klanten waarderen het zeer dat we zoveel mogelijk doorgewerkt hebben.

Ook onder de lastige omstandigheden van het afgelopen jaar vinden we het belangrijk om passend werk te blijven bieden aan mensen die dat nodig hebben, dat is waar we voor zijn. Bovendien werken veel UW-medewerkers in belangrijke functies, zoals schoonmaak, postbezorging, onderwijs, onderhoud buitenruimte en in de voedselketen.

Gedurende het jaar hebben we steeds de maatregelen van de overheid opgevolgd om onze medewerkers en bezoekers veilige omstandigheden te kunnen bieden.

  • We hebben onze werkwijze en werkplekken aangepast om 1,5 meter afstand te kunnen houden.
  • Wie thuis kan werken, doet dat zoveel mogelijk. Overleg vindt bij voorkeur online plaats. Geen evenementen.
  • We wassen onze handen vaak en houden onze werkplekken extra goed schoon.
  • Sinds oktober is het dragen van een mondkapje op UW-locaties verplicht, behalve op de eigen werkplek.

Hartverwarmend

Onze klanten waarderen het zeer dat ze konden blijven rekenen op UW en de UW-medewerkers. Gedurende het jaar hebben diverse klanten hun waardering ook persoonlijk laten blijken aan onze medewerkers. Dat was hartverwarmend.

Ondanks alle coronaperikelen kijken we met een overwegend positief gevoel terug op 2020. Een aantal nieuwe klanten heeft ons het vertrouwen geschonken en we hebben ook nieuwe contracten afgesloten met bedrijven waarvoor we al werken. 

Bovendien zijn er ook dit jaar weer nieuwe medewerkers begonnen aan hun leerwerktraject bij UW en hebben we mensen aan het einde van hun traject kunnen helpen aan een baan bij reguliere werkgevers.

Dit geeft vertrouwen voor het komende jaar.

Trots

We bedanken al onze klanten en samenwerkingspartners voor hun vertrouwen in UW en onze medewerkers. En uiteraard zijn we ontzettend trots op onze medewerkers, vanwege hun inzet, collegialiteit en flexibiliteit die zij getoond hebben in dit bijzondere jaar.

Fijne feestdagen

Alle UW’ers wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2021. Ook komend jaar werken we weer hard aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan werken naar vermogen, samen met u.

In de zomer sloten Sunbeam en UW een nieuw contract over de assemblage van ondersteuningssystemen voor zonnepanelen door UW.

Deel op facebook

Deel op Twitter